kolmapäev, juuni 06, 2007

Toimetused

Viimane nädal enne puhkust on alati sigakiire ja piinavalt pikk. Kuna nädalavahetusel on järjekordne Survival, siis kõik vajalikud toimetused tuleks ära mahutada eesoleva paari õhtu peale. Kummalisel kombel on tunne, nagu polegi suurt midagi ette valmistada.

Eile käisime poeretkel ja ostsime veidi kraami juba valmis. Üsna vähe sai seda kokku. Mõned pakisupid, patad ja nuudliroad, kohvi, suhkurt ja kommi-shokolaadi. Värsket leiba, saia ja juustu ostame veel esmaspäeval lisaks ja ongi nagu kogu söök koos. Siis on vaja veel riideid (oeh, soojasid ja vihmapidavaid) kokku korjata ning võibki liikuma hakata.

Kadunud rattapaberite asemele sain ka eile uued kenasti kätte. Kuigi telefonis öeldi, et tuleb koos rattaga tulle, ei tahtnud nad seda näha. Maksid vaid 200 raha ja saidki vajaliku paberi vastu.

Ahjaa, sellega seoses meenus, et vaja oleks veel üles otsida pass, tekitada miski kogus sularaha ja paar asjalikumat kaarti Norra-Rootsi kohta. Skandinaavia "naljakaart" on meil olemas. Kõik pealinnad on peale märgitud ja isegi mõni linn veel. Sellega jõuab kuhugi kohale kindlasti :)

Rottidele on leitud poliitiline varjupaik. Piix hea inimene võtab me tibukesed (loe: ilged pätid) enda juurde hoiule. Eks neil ole Lyssi ja Bellaga seltis segasem. Veel on jäänud orgunnida miski diil lilledele, kes on kuidagi eriliselt janused sellise päikesega.

Veel mõned päevad.. api kuidas mõte kohe üldse töiselt ei taha liikuda..

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

passi asemel käib id-kaart hästi. eelimine nädalavahetus sai saksas ja isegi luksemburgis käidud ja pold probleemi. mitte kuskil.

muidugi kui teil on need plasttükid olemas...

uitaja ütles ...

Eeee... Kallel on, aga mul jätkuvalt mitte. Ükskord kui ma suureks saan, siis ma teen selle kaardi lõpuks ära kah. Mõnele kaugemale tripile on abx palju (ametlikke ja mitteametlikke) dokumente omada :)