kolmapäev, august 20, 2008

Pinsk

Täna 6htul oli tarvis hotell v6tta, et saada migratsioonikaardile vajalik tempel. Kuna homme on viisa viimane päev ja plaanis on vaadata Bresti kindlust, siis tundus Pinsk olema 66bimiseks sobiv linn.

S6itsime linna sisse ja kysisime abi parajasti polikliinikust väljuvalt lapsega perelt, kes lahkelt, ise ees s6ites, meid hotelli Eliit ette juhatasid. Kahjuks polnud seal kohti.

Saime juhatused järgmisesse kohta, kuid seda ei 6nnestunud meil leida. 6nneks selgus, et yks gostinitsa olevat kohe järgmise ristmiku juures.

Hotell Sport pakkus meile 's muzhom' k6igi mugavustega 1-kohalise toa k6igest 72 tuhande eest. Ee.. st sooja vett neil muidugi 'täiesti juhuslikult' ei ole :) Hinnav6rdluseks v6ib tuua, et 25 liitrit 95-e maksis 50 tuhat.

Täna oli siis suht s6idupäev. Kohtusime mitmel korral 2 Leedu rekkaga, kes meiega signaali abil aktiivselt suhtlesid. Ilmselt olid vist ka tsiklimehed, vaevalt, et see vaid patriotismipuhang oli :)

Teede ääres on uskumatult palju väikesi piknikukohtasid. Paarist puupakust väikeste majakesteni välja, tavaliselt erksates toonides yle v66batud ja tihti koos väikese laste mänguväljakuga. Neid paistis, et kasuti ysna usinalt ja k6ik need kohad olid kenasti puhtad.

Sooja oli päeval 27 kraadi :)

---- 
Saadetud Sony Ericssoni mobiiltelefonilt

Kommentaare ei ole: