laupäev, august 23, 2008

Rumeenias.. viimaks

Täna hommikul plaanisime kyll varakult alustada, kuid ikka hakkas äraminek venima.

Juhatatud pank oli nädalavahetusel suletud ja järgmises kaardilt raha väljav6tmisel passi, mis aga olid gostinnitsa admini tädi käes. Viimaks kui rahad makstud ja asjad pakitud, oli kell juba kolmveerand 12.

S6itsime 6igest ristmikust m66da ja tagasi keerates hakkas lenks äkki vänderdama ja esiratas nagu oma elu elama. Asi nägi välja kehv - probleem tundus olevat roolikannu laagrites v6i sambas.. Njaa, teel Sorocast hakkas TDM-i esiots peale yht eriti kehva l66ki kuidagi imelikult rappuma t6esti.

Kalle laenas kohe s6javäeosa k6rval katust panevate meeste käest 27 v6tme. Selgus, et vähemalt ylemine laager oli 6nneks terve. Peale kokkupanekut ja väikest testiringi oli nagu k6ik jälle korras. Kas tegu oli järjekordse anomaaliaga v6i oli probleem kuidagi pesast väljap6runud laagris, jäigi momendil selgusetuks.

Temperatuurinäidik ytles peale uuesti t66lehakkamist meile 38 ja pool.. Kahtlustades 66 peale jäämist, tegime enne piiri Lukoili bensukas s66gipeatuse. Täna oli makaronivaba ja liha päev :)

Piir läks pingevabalt, kuid siiski oma 40 min. Vastuse peale et ei, meil ei ole relvi, narkotsi ega muud salakaupa, kysiti et mis, tarvitasite k6ik ära vä ;)

Kiirelt selgus, et sellise mägise p6ldudevahelise tee ääres pole v6imalik kuidagi telkida. Seda enam kottpimedas. Vasuli linna piiril jäid silma erksavärvilised sildid ja 4 tärni. Kahtlaselt palju, kuid ega meil valikut ka polnud.

Double room ja massazhiga dush on väga brood, kuid allkorrusel toimuv pulmapidu ja ilutulestik vähendavad selle väärtust omajagu. Samas minibaar lisab jälle m6ne plussi :)

---- 
Saadetud Sony Ericssoni mobiiltelefonilt

Kommentaare ei ole: