neljapäev, august 21, 2008

Ukraina

Tegelikult tuleks alustada sellest, et peale kylade vahel tiirutamist jäin mina kuivale.. Viimane kord v6tsime vaid pool paaki täis, kuid olin näidiku ikka ära nullinud.

Kallel oli samuti liiga vähe selleks, et voolikuga kätte saada. 6nneks oli lähima linna bensukas miski 5km. Selle aktsiooni peale kulus k6igest hoolimata pea 2 tundi.

Kella 5 ajal olime Bresti kindluses. Muideks bensukates arveldatakse vajadusel ka eurodes, juhul kui kaardiga ei saa.

Viisa l6ppemiseni oli veel 4 tundi ja otsustasime kaugema piiripunkti kasuks. Bresti piiripunkt oli meil hädaolukorra jaoks arvestatud.

Piirile j6udsime kell 9 ja kottpimedas. Unistasime juba 6lledest ja Kalle oli näljast n6rkemas. Aga siis alles huvitavaks läks. Iga putkakese juures järtsud ja taloncikuid jagati ikka peoga.

Me naiivsed arvasime peale selle kadalipu läbitegemist, et vaat kui tore, Valgevenel ja Ukrainal yhine piir ja hakasime vaikselt metsaääri uurima kui selgus, et Ukraina piiripunkt on alles ees :) Seal kordus suht sama protseduur. Passikontrolli onkel oli väga abivalmis ja tänu sellele ei pandud meile kirja ettemääratud piiripunkti Moldovasse minekuks.

Kogu asi v6ttis aega 2 tundi, telgikoha otsimine pimedas otsa ja nii me alles kesk66l hakkasime syya tegema.

Täna hommikul oleme suht vabalt v6tnud tänu 6istele seiklustele. Hakkame Moldova poole liikuma.

---- 
Saadetud Sony Ericssoni mobiiltelefonilt

Kommentaare ei ole: