esmaspäev, august 18, 2008

Valgevenes

Kuna hommikuga alustasime varakult, olime poole 1 paiku juba piiril. Nii Läti kui ka Valgevene poole peal pidime k6ik kastid lahti v6tma, samas torukottide sisu vastu huvi ei tuntud.

Hoolimata sellest, et systeem oli suht sama nagu Venemaal (taloncikud, saabumise-väljumise lehed), läks kogu protseduur kiirelt ja poole tunni pärast olimegi ametlikult Valgevenes. Ja, vähemalt minu arvates, oli suhtumine palju normaalsem.

Vahepeal sattusin kogemata valesse putkasse sisse astuma ja kysimuse peale, et kas ma eesti keelt valdan hästi (irw), anti mulle ette yks eesti tehniline pass. Nimelt ootas järjekorras BHRA buss ja nad ei saanud aru, mida tähendavad s6nad sihtotstarbeline ja omavalmistatud.

Esimeses suuremas linnas vahetasime kaardiga pisut raha ja saime vastu 320 tuhat rubla. Näiteks 2 pisikest lahustuvat kohvi ja 4 pannkoogikest maksis 8 tuhat :)

Bensukaid on yldiselt linnadesse sisses6idul, vahepeal on mets ja väikesed kylakesed. Teed on suht ok, kvaliteet vaid k6ikuv, ja korralikult joonitud.

Läbis6it 550km

---- 
Saadetud Sony Ericssoni mobiiltelefonilt

Kommentaare ei ole: