esmaspäev, juuli 20, 2009

Esimene päev 6htal

Hommik oli suht graafikus. Veidi tuli pakkimise ajal suuremate vihmahoogude vahet oodata, aga muidu sujus asi rahulikult. Asju on seekord kuidagi vähe, k6ik kastid olid pootyhjad :)

Kummaline, et seekord polnud mingit reisiärevust. Kallel ikka alati veic on, aga seekord oli ka tema vana rahu ise.

Soost lahkusime väikese vihmaga. Pool 11 Laagri bensukast lahkudes polnud suurt sedagi.

Pärnusse j6udes paistis juba päike. Äkitselt meenus, et leiba me ei ostnudki ja et juustu-vorstikraami olime kogu täiega koju kylmkappi jätnud. Täiendasime puudulikke varusid ja olime rahul, et nii kergelt läks.

Valge tanklas tegime väikse eine ja suhtlesime veel kodustega. Väiksel p6nnil olla savi, et emmet-issit pole. No meile sobib :)

Peale Riiat avastas Kalle, et oleme ka oma toolikesed maha unustanud. Hinge puges kahtlus, et see pole veel sugugi k6ik. Teele jäänud kaubanduskeskusest saime 6nneks suht norm asendused.

Saime vahepeal paar vihmatiba, kuid muidu oli ilm täitsa palav. Tsikli termomeeter näitas vahepeal lausa 25 kraadi.

Tänane plaan oli 66bida Pitsu tanklas. Ristisime selle koha siin yhe laheda peni auks, kes meiega 2006. aasta reisilt tulles siin seltsiks oli. Oleme iga kord Euroopast tulles siin 66binud.

Kuna seekord oli veel valge (tavaliselt maabusime "kott pimedas" (TM)) ja lisaks lähenesime teiselt poolt, panime esimese hooga 6igest bensukast m66da. Egas midagi, ots ringi ja tagasi.

Kui siiani on telgi ylespanemise eest raha tahetud, siis täna ei tahetud midagi. V6ibolla oli p6hjus ka selles, et nooruke poemees Kalle venekeelse kysimise peale midagi tarka peale käega rehmamise teha ei osanud :)

Kuna suurt nälga polnud, lahendasime kahepeale ära paar tassitäit teed, 3 juustukuklit, 2 6lut, tegime homseid plaane ja arutasime, mida olulist me veel v6isime maha jätta.

Hambaharjade otsimine venis pikaks, kuid 6nneks ilmusid need siiski välja. Mahajäänud asjade nimekiri sai esialgu täiendust vaid vetsupaberi jagu ja see on lihtsalt parandatav.

Loo moraaliks v6ib t6deda, et nii vinged reisumehed me ikka veel pole, et alles äras6idu päeva hommikul vajalikud asjad kotti v6ime visata. Tuleb ikka suts varem teemaga tegeleda :)

Aga nyyd tudile, Poola ootab meid homme..

---- 
Saadetud Sony Ericssoni mobiiltelefonilt

Kommentaare ei ole: