reede, juuli 31, 2009

Leedus

Eile paeval kilkasin, et vaat kui tore reis, yldse ei saja. Selle peale Kalle vaatas mind kurja pilguga ja ytles, et nyyd kutsusin vihma valja. Nii juhtuski, 66sel sadas vihma, mis aga 6nneks hommikuks juba unustatud oli :)

Sooja oli paeval 25-28 kanti. Tunduvalt vahem, kui me harjunus oleme viimasel ajal, kuid siiski piisavalt, et vahepeal palav oleks.

Tanane paev on olnud keskmise kirusega kuhugi sinna 60 km/h kanti. See ei tahenda sugugi, et me terve paeva veninud oleksime. Poolas on nimelt jube palju teet6id parajasti kasil ja jutud Poola kehvadest teedest on kadumas igavikku..

Bielsk Podelski Statolis trehvasime leedukatest harrikapundiga. Miskiparast olid nad meid nahes kole 6nnelikud, mitu tykki kaisid bensuka nurga tagant lehvitamas. No v6tsin ka oma kohvi ara ja laksin siis nendega lobisema.

Nad olid samuti koduteel, kuigi lyhema, nadalase reisiga. 4 ratast, neist kolmel oldi kahekesi peal. Olid kainud Tatrates peamiselt ja Poolas ringi tiirutanud. Proovisid ka Ukrainasse paaseda, kuid k6igil polnud passe kaasas (ID-kaaardid vaid), seega sinna neid ei lastud.

Tanase paeva kohta pole muud lisada, kui et sai s6idetud ja s6idetud. Kokku tuli midagi yle 700km. Leetu Pitsu tanklasse j6udsime taitsa viisakal ajal, poole 9 paiku, oli veel taitsa valge ja puha. Einestasime baaris ja nyyd tarvitame internetti veel otsa.

Njah, kodu pole enam kaugel :)

Kommentaare ei ole: