teisipäev, juuli 21, 2009

Poolas

Poola on ysna suur. Nagu arvata oli, päris teise otsa välja veel ei j6udnud. Seda muidugi mitte otseselt kilometraazhi, vaid teet66de ja voorivate rekkate t6ttu. Kuigi, vahepeal oli ka pikalt värskeid ja tyhje teel6ike.

Eile s6itsime 660 km. Täna oli nagu s6itu rohkem ja tuututamist vähem, kuid km-d tuli kokku vähem, 545.

66bima jäime jälle tanklasse, nagu pildilt juba näha v6is. Ikkagi mugavused käepärast. Kalle tegi itaalia patat ja pannkooke, maitsevad 6lle k6rvale väga hääd :)

V6ibolla selgituseks, et mina tegelen reisul telgi ja pakkimisega ja Kalle majandab k66gipoolega. Nii see meil kuidagi välja kujunes ja jäi. Ja mis peaasi, k6ik on rahul :)

Enne Bialystoki on suured teet66d, samuti linnas sees. Ekslesime läbi k6ik yhelt ristmikult minevad suunad, enne kui 6ige leidsime.

Ei taha ära s6nuda, aga kuigi kiirused on tihti yle lubatu, on meil politseiga kohtumistel vedanud (ptui, ptui, ptui). Kas on tuledega märku antud v6i oleme parajasti autode taga kinni olnud. Vaid viimase linna Krasniku kurvilisi tänavaid nii 80-ga kallutades, tuli yhes kurvis politseiauto vastu ja meile viibutati s6rme :)

Homme on u 230 km veel Poolat, veidi yle 200 km mägesid Slovakkias ja 6htul peaksime kusagil Ungaris 66bima.

---- 
Saadetud Sony Ericssoni mobiiltelefonilt

Kommentaare ei ole: