kolmapäev, august 17, 2011

Kommunikatsioonist

Nagu mail viimasel ajal kombeks, lakkas tehnika töötamast. Seekord oli siis tegu mobiilidega.

Avastasin nimelt juba mõned ajad tagasi, et minu moblas ei tööta enam internet. Kuna aga seda otseselt vaja polnud, siis midagi selle käimasaamiseks ette ka ei võtnud.

Nüüd reisil oleks aga interneedus marjaks ära kulunud. Võtsin mobla ette ja nokkisin suht sihitult veidi aega seadetes kuni avastasin, et enam ei saadeta ka MMS-e välja. No mida värki.. Proovisin nii ja naa, aga ei tulnud midagi kavalat pähe, kuidas asja kiirelt parandada ja nii see olukord meil jäigi.

Proovisin siis Kalle telefonilt ja messid läksid sealt kõik kenasti välja. Kahjuks selgus aga moblast webi chekkides kiirelt, et Tele-kaks MMS-e ei armasta: "This MMS was sent from a Tele2 subscriber." Mida aga polnud, oli saadetud pilt ise. Lisaks oli Kalle mobla suremise äärel, sest laadijat sellele ta kaasa polnud võtnud.

Aga vähemalt mailindus minu moblas huvitaval kombel toimis ja sellest nendeks paariks päevaks piisas.

Kui veel tehnikast rääkida, siis lisaks Kalle saatja nupule paistab vigane olevata ka tema mikrofon. Seega oli meil sõidu ajal selline "unistuste" suhtlus, kus naine võis saatjasse lobiseda, mida aga parajasti pähe tuli ja mees pidi selle kõik vaikides ära kuulama :)

Kommentaare ei ole: