neljapäev, juuni 21, 2007

Tsivilisatsioon

Hommikul jätsime hyvasti loodusega ja suundusime tsivilisatsiooni ryppe. Päeval exlesime veidi Jyvaskylas ja leidsime viimaks yles tee number 4, mis pidi meid viima Keski-Suomen Ilmailumuseo juurde. Kalle tungival n6udmisel ei saanud ka seekord me seda vahele jätta :)

Tagasiteel tagasi Jyvaskylla avastasime yllatusega, et TDM-i bensuvoolikute ringit6stmine polnud aidanud. 8 km pärast jäi TDM kuivale (saladuskatte all v6ib lisada, et juba teist korda sel reisil). Miskitparast ei saa jätkuvalt reservi kätte. Yhes6naga, probleem on veidi keerulisem kui algul arvata oleks v6inud. Kalle jälle imes. Bensiini. Sellega saime kenasti esimese bensukani :)

Kiired 150 km ja olimegi Arska juures. Viimati sattusime siia kui Venemaalt tagasiteel olime. Vahepeal on Aleksi juba 5 aastaseks saanud, läheb sygisel eelkooli ja ja nagu motoinimesele kombeks, omab isiklikku tsiklit (oli 39cc kui mu mälu ei peta). Tegi issiga (kes tiris garaagest välja tunturi-mopi) paar kiiremat ringi kodu-krossirajal. Aleksi muidugi v6itis :) Roni on samuti roomamise east k6vasti väljas. Oh, kuidas aeg lendab..

Nyyd naudime telekat ja internetti. Mitte et neist nyyd eriti puudust oleks tundud :) Homme siis Tamperre. Seal vaatame edasi.

Kommentaare ei ole: