pühapäev, september 10, 2006

HU meeting

Parast vaikseid 6iseid seiklusi Brusselist valjumisel j6udsime kottpimedas edukalt pisikesse kylakesse nimaga Widoowie (Tongereni lahedal, see peaks ka kaardil olema). Kokkutulek toimus yhe mehe, Norberti kodu6uel, kui nii v6ib nimetada suurt kindluse kompleksi koos mitmete lisahoonetega, nimetusega Norbert de Schaetzen castle :)

HU kokkutulek
Njaa.. enamus inimestest siin olid v6i on mingil mitmeaastasel reisil. Ysna raske oli panna inimesi uskuma, et meil on vaid 2 nadalat aega kaia Tuneesias ja siis kohe tagasi. See oli imelik, et meil pole aega vahemalt paar kuudki. Ohjah.. me pole ikka kusagil kainud ega midagi nainud selle rahvaga v6rreldes..

Kuigi, hea oli kuulda, et meie presentatsioon 2-st viimasest Venemaa reisist laks raahvale paris hasti peale ja suhelda nii Venemaa kui ka meie enda reisi suhtes sai ikka tihedalt. Igasuguseid hulle on siin ikka, naiteks yks Belgia mees, kes pidi tegema reisi Moskvast-Vladivastokki, jai sellega miski n6meda paberimaarimise t6ttu paar kuud hiljaks. Tulemuseks see, et reis algas oktoobri l6pus ja l6petas detsembris.. 40-50 kraadise pakasega!

Sjaak ja Kalle
6htul, peale presentatsioone, lobisesime igatsugu huvitavate inimestega ja j6ime Sjaakiga 6lut. Sjaaki ju ikka teate, R1-ga ymber maailma :) Ta tuli just oma 5-aastaselt reisilt ja praegu pannakse sellest filmi kokku. Yhes6naga kokkutulek oli vaga lahe.

Nyyd pyyame veidi Belgiat ja Luxemburgi lahemalt vaadata ja siis Itaaliasse. Saime palju igasuguseid juhiseid. V6imalik, et palju odavam on kohe Genevast laeva peale minna, aga seda me veel uurime tapsemalt.

Elu on ilus :) Peale kokkutulekut on nyyd tunne, et v6ibolla t6esti peaks kunagi reisima hakkama..

Telgiplatsil

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Jah, olete nüüd maailmakuulsustega koos. Aga Jack Saksamaalt (pärisnimi oli tal küll Paul) palus tervitused edastada. Oli teine Motosügisel täitsa olemas ja rõõmus. Ka temal oli aega varutud märksa rohkem, kui kaks nädalat ;-)