reede, september 01, 2006

Kuhu siis sel aastal?

Hea küsimus.. meie näiteks veel küll ei tea :)

Alustuseks piisab teadmisest, et kõigepealt on vaja jõuda Belgiasse, kus Liege linnakese lähedal toimub 8. - 10. septembil üks väike tsiklimatkajate kokkutulek.

Edasine plaan on minna põiki läbi Euroopa saapaninasse ja end Palermost Tuneesiasse viiva laeva peale nihverdada. Palermo ja Tunise vahelise liikluse kohta suutsime netti lapates tuvastada, et laevad käivad seda vahet tervelt 2 korda nädalas. Loodetavasti on need 2 firmat lihtsalt eriliselt netisõbralikud ja kõik ülejäänud laevad sõidavad Tuneesia vahet liigset enesereklaami tegemata. Veidi teeb veel murelikuks mitmest kohast tuvastatud lausejupp, et Tuneesiasse minek oma traspordivahendiga pidi olema real pain.

Aga nojah, esialgu on meil muidki asju, mille üle pead vaevata. Näiteks Tuneesia viisad, mille kohta me hoolimata antud tähtaegadest, mitte midagi veel ei tea. Laskmata end sellest pisiasjast häirida, oleme otsustanud nädalavahetusel Soome minna, et seda viisavärki kohe esmaspäeva hommikul saatkonnas oma silmaga üle vaadata. Ja eks siis selgubki täpsemalt, kuhu me sel aastal siis õigupoolest läheme :)

Reisiootus on sel aastal, erinevalt eelmistest, selline kergemat sorti. Ilmselt on põhjuseks ebatavaliselt hiline teeleasumine ja jätkuv teadmatus sihtpunkti osas. Aga veel aega on. Karta on, et homme kui tõsisemaks pakkimiseks läheb, tekib ka reisiärevus (ehk siis tavaline ärasõidupaanika:).

Kommentaare ei ole: