kolmapäev, september 13, 2006

Teispool Alpe

Pyhapaeval seiklesime pikalt m66da Belgia vaikseid teid, oma 165km tuli kokku :) Muidugi alustasime ka hilja, alles 4 ajal. Igatahes selgus, et neil on ka maakohad taitsa olemas, mitte vaid suurlinnad ja highwayd, nagu ma siiani teadsin.

Kokkutulekult juhatati meil igatsugu ilusaid teid ja kohti, ostisme spec Belgia ja Luxemburgi kaardi nende jaox. Vahepeal sattusime igatahes nii pisikeste teede peale, et isegi tsiklitel oli raskusi aramahtumisega ja peale jarjekordset deja vu-d samas kylas tiirutamisel, v6tsime ette siiski pisut suuremad teed.

Lahkumas Bande külast
Kylastasime vaidetavalt maailma k6ige vaixemat linna Durbuy-d ja leidsime 66maja Bande kyla piiril oleval heinamaal. Luxemburgis sai samuti vaid vaixemaid teid otsitud, kuid Saksamaal v6tsime vahelduseks kiirteid, et veidi kiiremini edasi j6uda.

Kuna Austia labisime selle k6ige kitsama serva pealt, siis sai see ysna kiirelt labi, meelde jaid vaid reklaamidest maalilistel magiheinamaadel maletsevad lehmad, kes Milky shokolaadi annavad ning kohalikesse juustuvabrikutesse suunduvad turiste tais bussid :)

Üks Veneezia peatänavatest
Jatkates meeldivat traditsiooni kiirteede eest mitte maxta, yletasime Alpid 1365m k6rguselt ja saabusime Veneetsiasse. Itaalias on taiesti v6malik mitte kiirteid m66da s6ita, kuid jah, aega peab kyll veidi olema. Hommikupoole on teed ysna m6istlikud, aga parastl6unal kipub asi juba hullemaks minema. Vett ja turiste jagub siin k6vasti, siin kyll hooaeg veel labi pole.

Aga ok, me nyyd valja tagasi, uudistame seda saarekest veel veidi ja siis Genova poole liikuma. Ikka vaixemaid teid m66da kui kusagilt puusse ei pane ja kogemata kiirteele ei satu :)

Veneezia gondlid

Kommentaare ei ole: