reede, september 08, 2006

Linna uudistamas

Tana jalutasime veidi linna peal, s6itsime metrooga vaatama Atomiumi (kahjux viimane, k6ige k6rgem muna polnud miskiparast avatud), laksime IMAXi kinno (oma arust, tegelt osutus see tavaliseks kinoks, kuid kuna pilet oli umbes sama Tallinnaga, polnud see kaotus:) ), tekitasime segadused piletiautomaadist piletite ostmisel (ojaa, nad t6esti raagivad vaid prantsuse keelt) ja olemegi tagasi.

Mini näitus Atomiumis Mini näitust uudistamas

Margrit teeb just ajukana indoneesiparaselt brokooliga (nammm), Kalle lobiseb ja on moraalseks toeks (kaies aegajalt t6lget v6i huvitavaid kysimusi kysimas, nagu naiteks millal on meil riigikogu valimised, apike) ja mina yritasin just pilte netti saada.
Tundub, et kokkutuleku koha leidmine jaab pimeda peale.. Koht ise pole kaugel, umbes 80km, kuid paistab olema ysna pisike kylake. Loodetavasti leiame selle ikka yles. Peaasi, et kuidagi linnast valja saame.

Liiklus on Brusselis muidugi huvitav, esimene suurem ristmik, mis meile ette jai, ei sisendanud eriti julgust. 3 raja peale mahutas end ara 5-6 rida autosid, vahepealseid trygijaid mitte arvestades ja see yhtlane voog lihtsalt s6itis ringteele sisse. Kui foor otsa sai v6i teine rida lihtsalt ette keeras, jai esimene voog seisma ja ootas kunix jalle vaba auk tekib ning k6ik sujus edasi.

Pilt oli kole, kuid t6epoolest, mulle tundus, et see t6esti sujus :) Tabasin ysna kiirelt autode vahele kinni kiilutult, et ringteele tulijatel on siin maal ilmselt ees6igus. Yldse on abx autode vahel v6i vahemalt sabas liikuda, siis on kindel, et sa ei tee ise midagi vaga valesti.. mitte et ka need autod kirjutatud reegleid jalgiksid muidugi :)

Igatahes tundub see liiklus yldsegi mitte nii hull olema kui ma maletasin. Kui ikka oma otsa ettepoole saad kui teisel, lastakse sind ka kenasti vahele ega trygita valja. Normaalne :)

Aga tundub, et see suureparane ahjukana on valmis saanud, on aeg lauda istuda, arvata on, et see on viimaseid tsiviliseerituid 6htus66ke yle pika aja nyyd. Nautigem :)

Lauas

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

hea, et sa seda kana-asja hiljem uuesti mainisid, ma jäingi mõtlema, et mis ajusöödaga teid kostitatakase :)

btw, riigikogu valimised peaks märtsis tulema

uitaja ütles ...

Hee, seda ajukana tegelt niivaga polndki, aga ahjukana oli ikka paris namm :)